28 september 2020, Marjan Hermens en Ed Buijsman, Houten
Dit prachtige huisje heeft alles om helemaal tot rust te komen. Van alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht. Ook in dit herfstige weer valt er genoeg te doen. Mooie vergezichten langs de Waal, oorlogsmuseum Niemandsland in Gendt, het museum in Nijmegen en, nieuw voor ons, de Bastei, een tip van Joop en zeker de moeite waard. Kortom, genieten hier.

4 september 2020, René en Lia, Maassluis
Het was alweer zeven jaar geleden dat we hier waren. We werden vrijdag onthaald met thee en lekkers, gelijk de ooievaars gezien en het was weer helemaal vertrouwd, gelijk! We troffen het in het weekend van 5 tot 6 september; optreden van Joop bezocht in Lent en zondag was er muziek in de boomgaard. We zaten vanuit het huisje op de beste plek. En dat nog wel met mijn verjaardag! We hebben de afgelopen week veel gefietst, gewandeld naar Nijmegen. Heerlijk gegeten bij Stroom en Zijdewinde op loopafstand. En op advies van onder andere Joop ook bij de Blonde Pater in Nijmegen geluncht. Het was een mooie nazomerweek en we hebben wederom genoten van de gastvrijheid van zowel Ineke als Joop. Joop vindt het heerlijk om te vertellen over zijn rijkdom hier aan de Waal, hoe oud de bomen zijn, zijn bedrijvigheid met de bijen en de kippen. Al met al een natuurgenieter en hij heeft ons doen beseffen dat dit stuk Nederland iets is om trots op te zijn. Dat is voor ons dan ook een reden om gauw een keer terug te komen. Voor nu weer bedankt voor de gastvrijheid en tot gauw.

14 augustus 2020, Piet en Lies, Karlijn en Bart, Ell
Wij hebben met volle teugen genoten van jullie huisje. Het was een warme week, maar hebben gefietst langs de Waal en in de Ooijpolder. Een mooie wandeling in het Duivelsbos, een heerlijk wandelgebied met de warmte. Kortom….een superfijn verblijf.

9 augustus 2020, Meera en Jan Kees, Amsterdam/Zaanstad
Wat een goddelijk huisje en weelderige omgeving, heel verrassend. De tochten op de fiets en wandelingen in de vroege ochtend als het gras nog bedauwd is en voordat het 35 graden wordt en tijd voor een siësta, waren heerlijk stil en toch vol bosleven. De tuin en de Waal inspireerden om te schilderen en te tekenen. Kortom we hebben een heerlijke tijd gehad en komen graag nog eens terug, ook om een potje honing te halen.

3 augustus 2020, Herma Werkhoven en Nico van Steijn, Tilburg
Door het cadeau van onze zoon Lukas, getipt door zijn vriendin Jeske, kwamen we bij jullie terecht. De website en het filmpje waren veelbelovend, maar de werkelijkheid overtrof dit vele malen. We kregen een hartelijke ontvangst en hebben genoten van de zorg voor de natuur die jullie hier laten zien. We hebben prachtig kunnen wegkijken vanuit ons huisje naar de kippen en de boomgaard en verder groen. Onze uitstapjes hier in de buurt op en langs de dijk en de Waal waren al voldoende voor nu. Graag komen we terug.

5 juli 2020, Juliëtte, Jasmijn en Eva, Utrecht
Wij hebben een heeeerlijk nachtje en weekend gehad in jullie fijne huisje. We zijn door wind en weer naar Nijmegen gefietst en hebben lekker door de stad gestruind. We hebben onder andere heerlijk bij de Blonde Pater gezeten, een van jullie favorieten. We gaan helemaal uitgerust en voldaan weer terug naar Utrecht. Bedankt voor alle goede zorgen, de taxiservice, de wijn, honing en jam. We hopen zeker nog eens terug te komen.

Oktober 2019, Kobus en Annie Louwissen, Borne
Fijn dat we vijf dagen mochten genieten van het mooie gastenverblijf, de Doornikshof, waarin onze dochter Linda tijdelijk verblijft. Het was echt genieten van de rust in en om het huis, de egeltjes, en de vele vogels. Nederland kent vele mooie landschappen. Iedere streek heeft zijn eigen charme. De weidsheid van het rivierenlandschap is weer heel anders dan het eveneens fraaie Twentse coulisselandschap, waarin we al bijna 50 jaar wonen. Er was slechts één maar: de tijd was veel te kort om alle toeristische hoogtepunten te bezoeken en al je boeiende leerzame columns te lezen. We eindigen met de Twentse wens: good goan, dat wil zeggen, het ga jullie goed.