13 juli 2019, Raquel Figueiras, Lissabon
Staying at your home for my first four months in the Netherlands was the best way to start my new life in this wonderful country. Your hospitality and all the little attentions and gifts made me feel very welcome and gave me a sense of belonging that is very much needed when one moves to a new country. You have a wonderful house and little paradise garden. It has been great to witness the arrival of the spring and the change of seasons. I hope you will continue taking good care of this corner of paradise, not just for yourselves but for everyone that is clever enough to stop for a minute on the dyke and witness the beauty you created. Thank you for letting me share it with you for a while.

29 mei 2019, Els en Wim, Bunnik

Jullie worden in dit gastenboek veel geprezen net als jullie huisje. En dat is terecht: van onze laatste 20 vakanties hoort deze locatie bij de top drie, misschien is het zelfs wel de beste.
Maar daarnaast noem ik andere dingen die ons aangenaam troffen:
- We hebben zeven dagen lang, elke dag opnieuw, langs de Waal een wandeling kunnen maken die naar onze zin was, weer of geen weer. Voor ons als 70-plussers was dat verrassend en belangrijk.
- Wat kan je hier heerlijk op loopafstand uit eten bij restaurant Stroom, en zo goedkoop. Een aanrader, sup0er.
- Wie had nou gedacht dat we in ons leven nog ooit een jonge uil zouden vasthouden. Els vond het prachtig. We hebben vanuit ons huis veel foto’s gemaakt van vader of moeder steenuil. Dank jullie wel voor jullie inspanningen.

15 maart 2019, Jan en Willeke, Schiedam
We kunnen kort en krachtig zijn: regenbuien en harde wind. Maar we hebben genoten van het huisje, de omgeving, het weer. Het huisje is een warme plek en gezellig ingericht. Op de Waal is altijd wat te doen en te zien. We kunnen kort en krachtig zijn: Willeke en Jan komen zeker terug, zelfs als het weer regent en hard waait, of sneeuwt!

9 maart 2019, Gertruud, Ellen en de laatste nacht Peter
Voor ons een bijzondere week in een fijn persoonlijk huisje. Omringd met mooie boeken en een prachtig uitzicht. We wachten de hele week op de aankomende geboorte van ons derde kleinkind, nog geen vijf minuten van dit huisje woont onze dochter. Een nogmaals bijzondere week om deze dagen zo dichtbij te kunnen en mogen zijn. Daarom hebben we dit fijne huis vooral als slaap- en ontbijtplek gebruikt maar het was een warm onderkomen. En we wachten nog steeds…..

28 februari 2019, Agnes Dekker, Westervoort
Wat fijn dat wij hier zolang mochten wonen. We kwamen met z’n tweeën en wat fijn dat jullie zo met ons meeleefden. Het huisje is super. Klaas is hier in alle rust overleden en ik kon hier ook dankzij jullie verder. Het vogelhuisje was een welkome afleiding. De kachel was mijn grote vriend vooral als ik alleen in huis kwam. Nogmaals heel veel dank voor jullie steun.

29 november 2018, Wil en Mieke, Gendt, op weg naar Brummen
Wij waren blij verrast dat we in zo’n comfortabel vakantiehuis terecht kwamen. Het eerste dat ons opviel waren de lampen. Op elke plek in de kamer zouden we kunnen lezen. De overbruggingstijd van een maand zagen we vol goede moed tegemoet. De maand vloog om. Het revierengebied kenden we na ruim 36 jaar behoorlijk goed. Toch zijn we steeds weer gegrepen door de vertrouwde schoonheid. Juist doordat we hier zo bekend waren hadden we misschien minder contact met jullie dan de andere gasten. De contacten die er waren, waren open en vrij en aangenaam. Joop en Ineke, wij wensen jullie alle goeds voor de toekomst!

31 oktober 2019, Marlous Bervoets, Slijk-Ewijk
Na mijn vertrek uit mijn geliefde paradijs aan de Waal waar ik 44 jaar lief en leed heb gedeeld mocht ik een maand in jullie mooie huisje wonen. Wat werd ik warm onthaald en wat fijn dat er een gespreid bedje op mij wachtte. Dank jullie voor de hulp, het meedenken en zoeken naar een nieuwe plek. Jullie hebben een oase gecreeerd waar ik mocht genieten van de zorg, tot in alle details geregeld, waar een mens getroost kan worden, tot zichzelf kan komen, uitrusten etc. Ik verheug me op de tijd die komen gaat, dat we dicht bij elkaar wonen en het leven kunnen delen als we willen. Dank voor jullie vriendschap.

21 september 2018, Ans en Kees, Voorschoten
Prachtig nazomers weer (meer dan 25 graden) en wind op de dijken langs de Waal leveren op zich al unieke herinneringen op aan de dagen die we hier konden doorbrengen. Het huisje, de tuin en boomgaarden maakten het daarenboven tot een fantastische belevenis. Hartelijk dank Joop en Ineke, we wensen jullie het allerbeste.

26 augustus 2018, Elise en Ruben, Zweden
Samen hebben wij een heerlijk weekend doorgebracht in en om jullie huisje! Het was prachtig om rond te fietsen, te wandelen, en, toen het begon te onweren en hagelen, lekker binnen te zitten. Omringd door mooie planten, bossen, en interessante boeken uit de boekenkast hebben wij genoten! Heel graag komen we nog een keer terug, want er wacht nog heel veel moois. Dank jullie wel!
Tusen hjertelig takk for et fantastisch opphold! Doe her en kjempekoselig hytte i et veldig flott omrade.


29 november 2018, Wil en Mieke, komend uit Gendt, op weg naar Brummen
Wij waren blij verrast dat we in zo’n comfortabel vakantiehuis terecht kwamen. Het eerste dat ons opviel waren de lampen. Op elke plek in de kamer zouden we kunnen lezen. De overbruggingstijd van een maand zagen we vol goede moed tegemoet. De maand vloog om. Het rivierengebied kenden we na ruim 36 jaar behoorlijk goed. Toch zijn we steeds weer gegrepen door de vertrouwde schoonheid. Juist doordat we hier zo bekend waren, hadden we misschien minder contact met jullie dan de andere gasten. De contacten die er waren waren open en vrij en aangenaam.

21 september 2018, Ans en Kees, Voorschoten
Prachtig nazomerweer (> 25 graden) en wind op de dijken langs de Waal leveren op zich al unieke herinneringen op aan de dagen die we hier konden doorbrengen. Het huisje, de tuin en boomgaarden maakten het daarenboven tot een fantastische belevenis.

26 augustus 2018, Ruben en Elise, Noorwegen
Samen hebben wij een heerlijk weekend doorgebracht in en om jullie huisje. Het was prachtig om rond te fietsen, te wandelen, en, toen het begon te onweren en hagelen, lekker binnen te zitten. Omringd door mooie planten, bossen en interessante boeken uit de boekenkast hebben wij genoten! Heel graag komen wij nog een keer terug want er wacht nog heel veel moois. Dank jullie wel!
Tusen hjertelig takk for et fantastisch opphold. Doe her en kjempekoselig hytte i ed veldig flott omrade. Lfaper u far kemme fildake en gang.

21 juli 2018, Pieter en Caren, Naaldwijk
Opnieuw tijdens de week van de Vierdaagse logeren we in de Doornikshof van Joop en Ineke. Deze keer met zijn tweetjes want Gerda kon door een operatie aan haar voet niet mee wandelen. Door de gunstige windrichting geen herrie vanuit Nijmegen maar door dezelfde windrichting kwam er wel veel warmte mee. Met veel kleine pijntjes aan de voeten de Via Gladiola opgelopen waar Caren en zus Gerda als verrassing me stonden op te wachten met de traditionele gladiolen en kon ik even later de pin met de 8 in ontvangst nemen.

24 juni 2018, Aad en Maatje, Hellevoetsluis
We gaan weer met een uitgerust hoofd naar ons volgend vakantiehuisje. Dank voor alle gastvrijheid, en we vertellen het door. We hebben ondanks ‘het weer’ mooie tochten gemaakt op de fiets, we zijn nog niet uitgekeken. Dus komen we graag nog een keer terug. Succes met alles wat nog voor jullie wacht met de plannen. Tot ziens en gezondheid en geluk voor jullie. De ooievaars zijn er nog hoor.

14 juni 2018, Emmie en Henny
We hebben enorm genoten deze week. Niet in de laatste plaats voor de bijzonder gastvrije verzorging in uw prachtige huis. Zeker een aanrader voor onze vrienden. Wij hopen nog een keer terug te komen. Bedankt voor alles.

9 juni 2018, Willemien en Annelies, Hoevelaken
Voor Annelies een thuiskomer. Voor Willemien een openbaring. Wat een mooie omgeving is dit! En dat wij in dit fijne huisje konden verblijven maakte dat we ons prima thuis voelden. Lekker gesnoept van jullie moestuin. En wat een rust! Dank voor alles.

1 juni 2018, Ina en Wim Roest, 's Gravenpolder

Heerlijk tot rust gekomen op deze fijne plek! Dank voor de warme ontvangst met de lekkernijen en de lekkere sla en rabarber uit de tuin. We hadden de jonge ooievaartjes wel uit willen zien vliegen, maar ja...… Naar huis gaan is ook weer fijn, en we kijken terug op een heerlijke week!

4 mei 2018, ma Heuvel, Diny Bosch, Aly Heuvel, Den Ham
Na een geslaagde ontvangst hebben we genoten van jullie heerlijke vakantiewoning met mooie omliggende bostuin en de fantastische omgeving om te fietsen en te wandelen.