18 oktober 2021, Madhu en Anne, Wageningen
Madhu: Thank you for hosting me. I very much enjoyed the guest house, garden and all little things it has to offer. I found it quite relaxing to be here. Wishing you guys all the very best! Until next time.
Anne: Twee heerlijke dagen, veel moois, veel rust, veel gezelligheid. Wat een fijne plek! Ik kom heel graag nog een keertje terug, of zomaar even aangefietst. Veel goeds, tot een volgende keer.

3 september 2021, René en Lia, Maassluis

Eind juni hier geweest en nu de laatste week van augustus ook weer. Jullie zelf op vakantie, maar we hebben wederom van het huisje en de omgeving genoten. Naar de hei geweest in Kootwijk, gefietst daar in de omgeving. In Barneveld de kunstwinkel Ward’s Art bezocht. Naar de tuinen van Appeltern geweest en naar Nijmegen gewandeld. Al met al toch redelijk weer gehad op een regendag na. Zelfs de ooievaars nog terug op het nest gezien; gelukkig allebei de ouders nog in leven! Tot eind september is er in park Lingezegen the Colorfield Performance te bezoeken. Vlakbij vanuit het huisje in Elst en echt de moeite waard. Kunst in open lucht. En mochten jullie een keer gaan wandelen in Leidschendam, ga dan zeker ook even op het terras van de Italiaan Fratelli zitten. Echt de moeite waard. Wij vonden het hier weer de moeite waard, genoten van de natuur, beestjes om ons heen. Hopelijk tot gauw en volgend jaar komen we in ieder geval meer in de buurt wonen!

20 augustus 2021, Hans en Wilma, Leidschendam
We hebben (weer) genoten van de rust en het groen in en om het huis. Het weer zat niet zo meer maar ondanks dat is hier genoeg te beleven! En, omdat jullie zo van wandelen houden, een tip: kom een wandelen in Leidschendam.

6 augustus 2021, Pieter en Arina Versteeg, Bennekom
Wat hebben we een fijne week gehad. Mooi huis in een prachtige natuur waar we naar hartelust genoten hebben van alles wat er was/is. Ook weer milieubewuster gaan kijken/denk over aantal zaken. Biodiversiteit om het huis, geweldig Joop. We hopen dat jullie nog lang mogen genieten van dit paradijs(je). We komen graag nog een keer terug.

29 juli 2021, Christine und Matthias, Dresden
Das war eine wirklich gute Woche in Eurem schönen Ferienhaus im Garten mit all dem Grün drumhinum, den Hühner samt Hahn und den Schafen, die beiden Jungstörche nicht zu vergessen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Besunders als du, lieber Joop, uns noch den Ofen (=Heizung) angestelt hat, damit die teils kühle Witterung etwas rausgensiert werden konnte. Aber Wind und Regen konnten uns nichts anhaben, hatten wir doch unsere junge Familie mit dem kleinen Enkelchen gleich nebenan. Nebenbei haben wir gelernt, dass Enkel auf Nierderländisch kleinkind heißt. Wir üben fleißig die hiesige Landdessprache zu lernen. Das fällt uns nicht leicht, aber irgendwann müssen wir uns ja mit unserem ‘kleinkind’ unterhalten. Wir wünschen Euch beide alles Gute, Gesundheit und fröhliche Gäste in Eurem wunderbaren Ferienhaus. 


13 juli 2021, Eefke en Erik Brinkman, Oudleusen
Wat hebben we hier een fantastische week gehad. De hartelijke ontvangst, een compleet huis in een schitterende omgeving. Bedankt en zeker ook voor de waardevolle tips die jullie ons gaven.

5 juli 2021, Gerja en Ad Evink, Heerde
Wat een heerlijke plek is dit. Veel natuur en rust. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. We hadden gehoopt dat we de twee jonge ooievaars van het nest zouden zien vliegen. Maar ze waren er blijkbaar nog niet aan toe. Lekker gegeten bij restaurant Stroom en hier kunnen genieten van de eieren.

2 juli 2021, René en Lia, Maassluis
Afgelopen vrijdag aangekomen hier en het voelde als thuiskomen. Het is bijna een jaar geleden dat we hier waren, maar voor ons gevoel is het een paar maanden geleden. We werden weer ontvangen met koffie en chocola. Scharreleitjes vonden we in het huisje. De eerste dagen hebben we een wandeling naar Nijmegen gemaakt, gefietst in de buurt, geluncht op kasteel Doornenburg op aanraden van Joop die zei dat daar lekkere koffie was. Afgelopen woensdag de wandeling gedaan ’s avonds waar ons verteld werd over allerlei ‘oude’ graansoorten. Helaas was het regenweer en kregen we een privé rondleiding door park Lingezegen. Inmiddels zijn we weer opgedroogd en gaan we weer richting Maassluis, maar eind augustus hebben we hier nog een week geboekt. Dan kunnen we weer genieten van het huis, de fluitende vogeltjes en de gastvrijheid. En natuurlijk de mooie omgeving waar we volgend jaar ook naar gaan verhuizen. Voor nu weer bedankt en tot gauw.

18 juni 2021, Wim en Marjan Lancee, Noord-Holland
Na een heerlijke week in  huisje ‘’Doornikshof’’aan de Waaldijk weer terug in het Noordhollandse.
Wat hebben jullie een prachtig paradijselijk plekje midden in de natuur met groen, ongelooflijk veel wilde bloemen, het ooievaarsnest, diverse vogels en voor wie wil water en Nijmegen dichtbij.
Het was wat het weer betreft de mooiste week tot nu toe in dit jaar, maar ons huisje was lekker koel. Er is buiten ook altijd een plekje te vinden om in de zon of schaduw zitten. We werden heel vroeg wakker gemaakt door de vogels die blijven zingen tot laat in de avond.
Een sfeervol ingericht huisje dat van alles is voorzien en het ontbreekt er werkelijk aan niets. Een fijn terras voor een ontbijt met eitjes van de buurkippen en voor de liefhebber een krant van Joop.
Genoeg mogelijkheden om te fietsen of plaatsen te bezoeken. Omdat het voor ons ook een werkvakantie was, komen we zeker terug om nog meer te kunnen genieten van de omgeving.
Dank voor deze week en jullie gastvrijheid!

6 juni 2021, Frans en José Mureau, Breda
We hebben genoten van jullie gastvrijheid in het mooie huisje. Mooie fietstochten gemaakt en iedere avond een mooie wandeling in het park Lingezegen. Prachtige natuurakkers met korenbloemen en klaprozen. Aan het ontbijt een waar concert van allerlei vogels, zelfs de nachtegaal. En wat dacht je van de ooievaars met drie jongen, iets groter dan een kip nu. Jullie tuin is een waar paradijs, gewoon genieten is dat. Dank voor de heerlijke scharreleitjes en de honing. We zagen de bijen aan en af vliegen naar de kast. Ineke en Joop hartelijk dank.

31 mei 2021, Carla en Dick Slootbeek, Velsen
Wat een heerlijke ontspanning in het huisje en de omgeving. Heerlijk gefietst in de omgeving. Genoten van de rivier en Nijmegen. De rust om het huisje met de vele vogels, kippen, schapen en bijen. We zijn weer helemaal bijgekomen na een hectische periode. We gaan de geweldige buren, de ooievaars, missen. We komen zeker terug om nog meer te zien van de prachtige omgeving en huisje.

14 mei 2021, Jelle en Jenny Drenth, Waarder
Ontzettend bedankt voor de fijne week in jullie paradijs! Wie heeft er nou een ooievaarsechtpaar en een uil in zijn achtertuin! Nogmaals dank voor alles.