13 juli 2021, Eefke en Erik Brinkman, Oudleusen
Wat hebben we hier een fantastische week gehad. De hartelijke ontvangst, een compleet huis in een schitterende omgeving. Bedankt en zeker ook voor de waardevolle tips die jullie ons gaven.

5 juli 2021, Gerja en Ad Evink, Heerde
Wat een heerlijke plek is dit. Veel natuur en rust. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. We hadden gehoopt dat we de twee jonge ooievaars van het nest zouden zien vliegen. Maar ze waren er blijkbaar nog niet aan toe. Lekker gegeten bij restaurant Stroom en hier kunnen genieten van de eieren.

2 juli 2021, René en Lia, Maassluis
Afgelopen vrijdag aangekomen hier en het voelde als thuiskomen. Het is bijna een jaar geleden dat we hier waren, maar voor ons gevoel is het een paar maanden geleden. We werden weer ontvangen met koffie en chocola. Scharreleitjes vonden we in het huisje. De eerste dagen hebben we een wandeling naar Nijmegen gemaakt, gefietst in de buurt, geluncht op kasteel Doornenburg op aanraden van Joop die zei dat daar lekkere koffie was. Afgelopen woensdag de wandeling gedaan ’s avonds waar ons verteld werd over allerlei ‘oude’ graansoorten. Helaas was het regenweer en kregen we een privé rondleiding door park Lingezegen. Inmiddels zijn we weer opgedroogd en gaan we weer richting Maassluis, maar eind augustus hebben we hier nog een week geboekt. Dan kunnen we weer genieten van het huis, de fluitende vogeltjes en de gastvrijheid. En natuurlijk de mooie omgeving waar we volgend jaar ook naar gaan verhuizen. Voor nu weer bedankt en tot gauw.

18 juni 2021, Wim en Marjan Lancee, Noord-Holland
Na een heerlijke week in  huisje ‘’Doornikshof’’aan de Waaldijk weer terug in het Noordhollandse.
Wat hebben jullie een prachtig paradijselijk plekje midden in de natuur met groen, ongelooflijk veel wilde bloemen, het ooievaarsnest, diverse vogels en voor wie wil water en Nijmegen dichtbij.
Het was wat het weer betreft de mooiste week tot nu toe in dit jaar, maar ons huisje was lekker koel. Er is buiten ook altijd een plekje te vinden om in de zon of schaduw zitten. We werden heel vroeg wakker gemaakt door de vogels die blijven zingen tot laat in de avond.
Een sfeervol ingericht huisje dat van alles is voorzien en het ontbreekt er werkelijk aan niets. Een fijn terras voor een ontbijt met eitjes van de buurkippen en voor de liefhebber een krant van Joop.
Genoeg mogelijkheden om te fietsen of plaatsen te bezoeken. Omdat het voor ons ook een werkvakantie was, komen we zeker terug om nog meer te kunnen genieten van de omgeving.
Dank voor deze week en jullie gastvrijheid!

6 juni 2021, Frans en José Mureau, Breda
We hebben genoten van jullie gastvrijheid in het mooie huisje. Mooie fietstochten gemaakt en iedere avond een mooie wandeling in het park Lingezegen. Prachtige natuurakkers met korenbloemen en klaprozen. Aan het ontbijt een waar concert van allerlei vogels, zelfs de nachtegaal. En wat dacht je van de ooievaars met drie jongen, iets groter dan een kip nu. Jullie tuin is een waar paradijs, gewoon genieten is dat. Dank voor de heerlijke scharreleitjes en de honing. We zagen de bijen aan en af vliegen naar de kast. Ineke en Joop hartelijk dank.

31 mei 2021, Carla en Dick Slootbeek, Velsen
Wat een heerlijke ontspanning in het huisje en de omgeving. Heerlijk gefietst in de omgeving. Genoten van de rivier en Nijmegen. De rust om het huisje met de vele vogels, kippen, schapen en bijen. We zijn weer helemaal bijgekomen na een hectische periode. We gaan de geweldige buren, de ooievaars, missen. We komen zeker terug om nog meer te zien van de prachtige omgeving en huisje.

14 mei 2021, Jelle en Jenny Drenth, Waarder
Ontzettend bedankt voor de fijne week in jullie paradijs! Wie heeft er nou een ooievaarsechtpaar en een uil in zijn achtertuin! Nogmaals dank voor alles.