Routebeschrijving

Met navigatie:
Indien u gebruik maakt van navigatie adviseren wij deze in te stellen op het adres Laauwikstraat 57 te Lent. Vanaf hier neemt u op de nabijgelegen rotonde de eerste afslag, bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag en rijdt de dijk op. Bovenaan de dijk slaat u linksaf (bordje doodlopende weg negeren). Aan de linkerkant van de dijk, na het Wijnfort en restaurant Zijdewinde, en tegenover Sprok, bij hm-paaltje 134, vindt u ons.

Zonder navigatie:
Vanaf Nijmegen neemt u op de Waalbrug de eerste afslag (Lent). Deze weg volgt u tot aan de rotonde. Hier neemt u weer de eerste afslag. Deze weg volgt u tot aan de dijk. Op de dijk gaat u links. Deze volgt u 0,8 kilometer (bordje doodlopende weg negeren). Aan de linkerkant van de dijk, na het Wijnfort en restaurant Zijdewinde, en tegenover Sprok, bij hm-paaltje 134, vindt u ons.

Komt u vanaf Arnhem, dan neemt u de afslag Lent Oost, linksaf bij restaurant Osteria Pomodoro, voorheen Het Witte Huis (rotonde rechtdoor). U volgt deze weg tot de eerstvolgende rotonde. Hier slaat u rechtsaf. Bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag en rijdt de dijk op. Bovenaan de dijk slaat u linksaf (bordje doodlopende weg negeren). Aan de linkerkant van de dijk, na het Wijnfort en restaurant Zijdewinde, en tegenover Sprok, bij hm-paaltje 134, vindt u ons.

U kunt ons ook vinden door op uw telefoon in Google Maps de co÷rdinaten van Doornikshof in te voeren:  51.867658, 5.884408