Nieuws Nieuws
Home Home
Routebeschrijving Routebeschrijving
Prijzen en Voorwaarden Prijzen en Voorwaarden
Contact Contact
Doornikshof ligt op de grens van Lent en Bemmel aan de Waal op 3 km afstand van de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Ook Arnhem ligt binnen handbereik. In beide steden is het gezellig winkelen of genieten van een drankje op een terras. Er zijn diverse musea die u kennis laten maken met de rijke historie en de hedendaagse cultuur. Ook gastronomisch komt u volledig aan uw trekken in één van de vele restaurants. Middeleeuwse sfeer kunt u proeven in kasteel Doornenburg, bekend van de tv-serie Floris. Het kasteel is te bereiken via een prachtig fietspad langs de Linge en is een bezoek meer dan waard.
Doornikshof maakt deel uit van het Park Lingezegen, een groene long tussen Arnhem en Nijmegen. Er zijn volop mogelijkheden voor recreatie zoals fietsen, wandelen, skeeleren, paardrijden, golfen, vissen en zwemmen.
Op loopafstand van Doornikshof liggen restaurant Zijdewinde en restaurant Stroom waar u tegen een vriendelijke prijs kunt genieten van een drankje, lunch of diner. Buitendijks tegenover ons ligt restaurant Baiana waar het bij mooi weer goed toeven is op het terras of privéstrandje.
Gastenboek Gastenboek
Indeling Indeling